Vosssevang Kro

Vossevang Kro

Vossevang kro er en gammel landevejskro, hvis historie skriver sig tilbage til året 1826. I 1979 startede en ny æra for den gamle kro. Med nænsom hånd begyndte en gennemgribende restaurering, hvor målet fra start af var at bevare atmosfæren i de gamle bygninger.

Restaureringen er selvfølgelig blevet udført med øje for det oprindelige danske stråtags-hus. I dag står kroen stadig smuk i kønne omgivelser. Med andre ord en perfekt ramme for gode og hyggelige arrangementer og sammenkomster.

Ønsker du at se vores lokaler, er du selvfølgelig altid velkommen til, at ringe og aftale en tid for fremvisning.

Vi kan tilbyde flere forskellige arrangementer og kan du ikke finde hvad du søger er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil, sammen med vores personale, gøre vores bedste for at opfylde dine ønsker.

Vi har kun et mål, og det er at give dig de bedst mulige rammer for en vellykket fest på Vossevang Kro. Vi vil gerne kombinere de gamle kro traditioner med det gode danske køkken, hvor der er lagt vægt på den hjemmelavede mad produceret af gode råvarer.

Vi håber at du kan finde inspiration på de næste sider.

Vi ser frem til at byde dig og dine gæster velkommen på Vossevang Kro.


Vibeke og Jimmi Thorup Lind

Nyheder:

Dato: 2016-06-16

OBS OBS OBS kroen holder ferielukket vi åbner op igen fredag d 5 august kl 17.30

Dato: 2016-06-16

Kroens aften menu Forrets tallerken Bestående af: Grønne asparges med røgede kartofler og karse creme lakse terrine med urter og croutons og sprød kurv med skaldyrssalat i krydret urtedressing 105 kr. Grillet bøf af kalv med frikassé af kalveskank med ramsløg og asparges Hertil forårets grønt og knuste nye kartofler Samt timian sky 215 kr. Oste tallerken udvalg af europæiske oste med tilbehør 105 kr. Og/eller Kroens dessert tallerken Bestående af jordbær ´tærte´ med hvid chokoladecreme og friske jordbær og jordbær sorbet med sprøde nøddeflager samt jordbær grød med creme double og havreknas 105 kr. pris pr couv. 345 kr. for 3 retter 395 kr. for 4 retter Vi finder 3 glas der passer til menuen 150 kr. Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet

Dato: 2016-05-05

Kroens aften menu Forrets tallerken Bestående af: Grønne asparges med røgede kartofler og karse creme lakse terrine med urter og croutons og sprød kurv med skaldyrssalat i krydret urtedressing 105 kr. Grillet bøf af kalv med frikassé af kalveskank med ramsløg og asparges Hertil forårets grønt og knuste nye kartofler Samt timian sky 215 kr. Oste tallerken udvalg af europæiske oste med tilbehør 105 kr. Og/eller Kroens dessert tallerken Bestående af Kroens mazerin med rabarber kompot og vanilje creme Og Sorbet med brændt hvid chokolade og bær Samt ”Bounty” is 105 kr. pris pr couv. 345 kr. for 3 retter 395 kr. for 4 retter Vi finder 3 glas der passer til menuen 150 kr. Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet

Se alle nyheder