Vosssevang Kro

Vossevang Kro

Vossevang kro er en gammel landevejskro, hvis historie skriver sig tilbage til året 1826. I 1979 startede en ny æra for den gamle kro. Med nænsom hånd begyndte en gennemgribende restaurering, hvor målet fra start af var at bevare atmosfæren i de gamle bygninger.

Restaureringen er selvfølgelig blevet udført med øje for det oprindelige danske stråtags-hus. I dag står kroen stadig smuk i kønne omgivelser. Med andre ord en perfekt ramme for gode og hyggelige arrangementer og sammenkomster.

Ønsker du at se vores lokaler, er du selvfølgelig altid velkommen til, at ringe og aftale en tid for fremvisning.

Vi kan tilbyde flere forskellige arrangementer og kan du ikke finde hvad du søger er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil, sammen med vores personale, gøre vores bedste for at opfylde dine ønsker.

Vi har kun et mål, og det er at give dig de bedst mulige rammer for en vellykket fest på Vossevang Kro. Vi vil gerne kombinere de gamle kro traditioner med det gode danske køkken, hvor der er lagt vægt på den hjemmelavede mad produceret af gode råvarer.

Vi håber at du kan finde inspiration på de næste sider.

Vi ser frem til at byde dig og dine gæster velkommen på Vossevang Kro.


Vibeke og Jimmi Thorup Lind

Åbningstider:

Mandag-tirsdag
lukket

onsdag - fredag
12:00 - 15:00
Frokost
OBS! Dog kun mod forudbestilling af
min. 10 couverter

onsdag-fredag
17:30-21:00

lørdag
12:00-15:00 (frokostbuffet til 175 kr.)
17:30-21:00

Søndag
12:00-15:00 (frokostbuffet til 175 kr.)
Søndag aften lukket

Vi udvider gerne vores åbningstider
Ved selskaber og arrangementer

Nyheder:

Dato: 2017-03-24

Ny aften menu fra idag kl 17.30 Forrets tallerken Bestående af: Blomkåls cremesuppe med ramsløg og serrano Hummersalat I sprød kurv med urter I citrus mayo og Rilette af halsnæs gris med grov senneps creme og balsamicoløg 105 kr. kalv i variation Bøf af kalvefilet Samt ”krebinet” af kalvekød med svampe og timian Med grov rodfrugt mos hertil confiterede hvidløg med østershatte samt svampesauce 245 kr. Oste tallerken udvalg af danske Unika oste med tilbehør 105 kr. Og/eller Kroens dessert tallerken Bestående af Baileys tiramisu med sprøde nødddeflager ”kæmpe eskimo” solbær-chokolade og vanilje Citrus sorbet med blodappelsin coulis og syltede kumquats 105 kr. pris pr couv. 345 kr. for 3 retter 395 kr. for 4 retter Vi finder nogle gode glas der passer til menuen 3 glas 150 kr. 4 glas 200 kr. Vin menu til dig der kører 3 glas 100 kr. 4 glas 150 kr. Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet

Dato: 2017-03-01

Se påske buffet 2017 under arrangementer

Dato: 2017-02-25

Vi har idag lørdag 25/2 alt optaget til aften

Se alle nyheder