Vosssevang Kro

Vossevang Kro

Vossevang kro er en gammel landevejskro, hvis historie skriver sig tilbage til året 1826. I 1979 startede en ny æra for den gamle kro. Med nænsom hånd begyndte en gennemgribende restaurering, hvor målet fra start af var at bevare atmosfæren i de gamle bygninger.

Restaureringen er selvfølgelig blevet udført med øje for det oprindelige danske stråtags-hus. I dag står kroen stadig smuk i kønne omgivelser. Med andre ord en perfekt ramme for gode og hyggelige arrangementer og sammenkomster.

Ønsker du at se vores lokaler, er du selvfølgelig altid velkommen til, at ringe og aftale en tid for fremvisning.

Vi kan tilbyde flere forskellige arrangementer og kan du ikke finde hvad du søger er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil, sammen med vores personale, gøre vores bedste for at opfylde dine ønsker.

Vi har kun et mål, og det er at give dig de bedst mulige rammer for en vellykket fest på Vossevang Kro. Vi vil gerne kombinere de gamle kro traditioner med det gode danske køkken, hvor der er lagt vægt på den hjemmelavede mad produceret af gode råvarer.

Vi håber at du kan finde inspiration på de næste sider.

Vi ser frem til at byde dig og dine gæster velkommen på Vossevang Kro.


Vibeke og Jimmi Thorup Lind

Nyheder:

Dato: 2016-08-03

Vores normale a la Carte menukort starter op onsdag d 10 august

Dato: 2016-08-03

Vi gør opmærksom på at fredag d 5 samt lørdag d 6 august Tilbyder vi Kroens sæson menu Samt vores 2 retters menu Se begge menuer under ugens tilbud

Dato: 2016-07-31

ÅBNINGSTILBUD 3 retter + 3 glas vin 400 kr. læs videre vi åbner på fredag med denne lækre menu Kroens aften menu Forrets tallerken Bestående af: Varmrøget hellefisk rørt med krydderurter Gaspacho med creme fraiche og lufttørret skinke og pil selv rejer med citrus mayo 105 kr. Skiver af kronhjortefilet med vildthakkebøf med bacon og timian i flødesauce Hertil ristede svampe og grov puré af kartoffel Samt kirsebær glace 215 kr. Oste tallerken udvalg af europæiske oste med tilbehør 105 kr. Og/eller Kroens dessert tallerken Bestående af Hindbær roulade med chokoskum Og hindbærsorbet med brændt nougat Samt ”rødgrød” med hindbær parfait 105 kr. pris pr couv. 345 kr. for 3 retter 395 kr. for 4 retter Vi finder nogle gode glas der passer til menuen 3 glas 150 kr. 4 glas 200 kr. bemærk tilbuddet er kun gældende fredag d 5 samt lørdag d 6 august skynd jer og bestil bord vi glæder os til at se jer

Se alle nyheder