Vosssevang Kro

Vossevang Kro

Vossevang kro er en gammel landevejskro, hvis historie skriver sig tilbage til året 1826. I 1979 startede en ny æra for den gamle kro. Med nænsom hånd begyndte en gennemgribende restaurering, hvor målet fra start af var at bevare atmosfæren i de gamle bygninger.

Restaureringen er selvfølgelig blevet udført med øje for det oprindelige danske stråtags-hus. I dag står kroen stadig smuk i kønne omgivelser. Med andre ord en perfekt ramme for gode og hyggelige arrangementer og sammenkomster.

Ønsker du at se vores lokaler, er du selvfølgelig altid velkommen til, at ringe og aftale en tid for fremvisning.

Vi kan tilbyde flere forskellige arrangementer og kan du ikke finde hvad du søger er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil, sammen med vores personale, gøre vores bedste for at opfylde dine ønsker.

Vi har kun et mål, og det er at give dig de bedst mulige rammer for en vellykket fest på Vossevang Kro. Vi vil gerne kombinere de gamle kro traditioner med det gode danske køkken, hvor der er lagt vægt på den hjemmelavede mad produceret af gode råvarer.

Vi håber at du kan finde inspiration på de næste sider.

Vi ser frem til at byde dig og dine gæster velkommen på Vossevang Kro.


Vibeke og Jimmi Thorup Lind

Nyheder:

Dato: 2016-10-20

hej vores julebrochure er nu klar tryk ude til højre og vælg brochure derefter tryk på brochure

Dato: 2016-10-13

Kroen holder ekstra ordinært lukket Onsdag d 19 oktober Vi er tilbage igen torsdag d 20 oktober kl 17.30

Dato: 2016-10-10

Mortens aften torsdag d 10 november fra kl 17.30 Varmrøget laks fra egen røgovn Serveret med æblesalat Samt peberrodscreme Hertil hjemmebagt brød og smør Langtidsstegt landand Serveret med hjemmelavet rødkål, æbler og svesker, hvide og brunede kartofler samt andeskysauce Gammeldags æblekage kompot af Danske æbler lagt i lag med makronrasp toppet med letpisket fløde og gelè Pris pr. person 325 kr.

Se alle nyheder