Aften menu

1. Forslag til 3-rets menu, Galting´s mad

Forret.
Rose af røget laks med marinerede svampe, røræg og valnøddebrød.
Hovedret.
Rosastegt kalvesteg med mild sennepssauce, dertil sæsonens friske grøntsager og pommes rissolles.
Dessert.
Hjemmelavet isbombe med vanilleis og sorbet overtrukket med marcipan pyntet med frisk frugt.
3.retter kr. 198,00 pr. person.

 

 

2.Forslag til 3.rets menu, Galting`mad

Forret.
Halv melon med skaldyr, krabber, rejer, hummer og karrydressing.
Hovedret.
Stegt krondyrkølle med sauté af mandariner , spinat , nødder, dertil Waldorfsalat, flødevildtsauce og krydderstegte kartofler.
Dessert.
Chokoladeroulade med brombærpuré, frisk frugt og is.
3 retter kr. 258,00 pr. person.

Andre menu-forslag se
www.Galtingsmad.dk